Problem with the site

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Problem with the site

Post by jamat on Tue Jun 10, 2014 9:55 pm

Not sure but I think you have a problem with your site. Every time I open a new thread or post I keep getting kicked into a casino site

It is really annoying Sad

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by Zenith's Back on Tue Jun 10, 2014 10:01 pm

when i access by iPad or iphone i get zapped into casino stuff on the app store too. Cant get close to accessing threads so have had to switch to PC.
avatar
Zenith's Back

Posts : 55
Join date : 2014-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by Zenith's Back on Tue Jun 10, 2014 10:05 pm

Now doing it on PC too - not casino this time but games. Tried another forum I'm on and not happening on there.
avatar
Zenith's Back

Posts : 55
Join date : 2014-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Tue Jun 10, 2014 10:11 pm

Seems to only happen if you use the classic website set up with the yellow eagle nest logo the new format ( with blue headings) works fine

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Tue Jun 10, 2014 10:17 pm

Though I can't seen to access my PMs from the new site layout Sad

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Tue Jun 10, 2014 10:22 pm

I'll look into it, thanks for letting me know.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Tue Jun 10, 2014 10:25 pm

Cheers Smile

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Tue Jun 10, 2014 10:26 pm

Just to confirm, are you seeing any advertising at the top of the pages when this is happening? I assume you are logged in when trying to post as well.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Tue Jun 10, 2014 10:34 pm

It happened every time I clicked to go to a new thread, log in, post or just browse the site.

It does seem to have stopped at the moment

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Tue Jun 10, 2014 10:45 pm

I can't replicate the fault at the moment. Can you let me know if it starts happening again? Thanks.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Tue Jun 10, 2014 10:48 pm

No problem seems to have stopped at moment Smile

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by Zenith's Back on Wed Jun 11, 2014 6:11 am

Sorry I didn't respond but it had got to the stage where I didn't even click on anything before I got redirected. Seems ok this morning though.
avatar
Zenith's Back

Posts : 55
Join date : 2014-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Wed Jun 11, 2014 7:01 am

I'd be grateful if you could let me know if it starts happening again.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by Zenith's Back on Wed Jun 11, 2014 8:35 pm

Doing it again .....
avatar
Zenith's Back

Posts : 55
Join date : 2014-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Wed Jun 11, 2014 9:18 pm

Same here Sad

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Wed Jun 11, 2014 9:23 pm

Ok, i'll look into it. Bear with me for a while.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Wed Jun 11, 2014 9:24 pm

Just to confirm, is this happening when accessing the forum via computer, or ipad/smart phone or both?
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Wed Jun 11, 2014 9:39 pm

Well with me it's ipad though it wasn't a problem up until 6pm this evening. Then I logged back in about 20 mins ago and started again

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Wed Jun 11, 2014 10:35 pm

Seems to be ok now Smile

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Wed Jun 11, 2014 10:48 pm

OK, I've reported the issue to the forumotion support team. I've had a look on their support forum and several other forum admins have reported a similar issue. This appears to be an Apple related issue primarily to do with advert redirects and javascript. I'll report back as I get further information but the following has been suggested by a user on another forum with the same issue.

Well, after wading through a myriad of posts on the subject on various Apple support forums, I came across one in reply from an Apple support technician who said to do the following:

On the iPad, go into settings, then Safari, click on clear all history, cookies and data, then:

Block cookies, change from 'third party sites ' to 'never'.

Obviously this is done at your own risk.
I'll keep you informed as I hear more.




.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Thu Jun 12, 2014 10:46 pm

Guys, I've had a reply from the forumotion guys and they've asked if you can take a screenshot on your mobile device when redirected. If you can do that the next couple of times it happens and then i'll advise where to send them. Thanks.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by BigBadJohn on Sat Jun 14, 2014 1:05 pm

I can't seem to get at PMs at all except by following links from notification emails, either from iPhone or PC.

BigBadJohn

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by BigBadJohn on Sat Jun 14, 2014 1:07 pm

PM replies also don't seem to work from iPhone, while forum posts do. I haven't seen any nasty redirects though.

BigBadJohn

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by jamat on Sun Jun 15, 2014 9:38 pm

Bloody thing is diverting me to the casino site and App Store again Sad

jamat

Posts : 94
Join date : 2012-11-23
Age : 48
Location : London

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by steveraceuk on Sun Jun 15, 2014 11:27 pm

I've made some setting changes as recommended by the forum support people but obviously having no effect. I'll feed this back.
avatar
steveraceuk
Admin

Posts : 195
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with the site

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum